Gjykimi i Islamit ndaj sektit Behai dhe pasuesve të tij

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Gjykimi i Islamit ndaj sektit Behai dhe pasuesve të tij
Gjuha: Shqip
Fetva: Një Grup Hoxhallarësh
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Këshilli i Akademisë së Fikhut Islam përmes këtij vendimi sqaron gjykimin e Islamit për Behaizmin dhe për pasuesit e tij dhe këtë pasi që ka studiuar dokumentet që flasin për këtë sekt nga librat e tyre apo edhe studimet e bëra për ta.
Data e publikimit: 2011-05-08
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/343918
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Gjykimi i Islamit ndaj sektit Behai dhe pasuesve të tij
120.7 KB
: Gjykimi i Islamit ndaj sektit Behai dhe pasuesve të tij.pdf
2.
Gjykimi i Islamit ndaj sektit Behai dhe pasuesve të tij
2.5 MB
: Gjykimi i Islamit ndaj sektit Behai dhe pasuesve të tij.doc
Më shumë .. ( 1 )
Go to the Top