Shtëpia Botuese ”Dar Alemul Kutub” për Publikim dhe Distribuim

Burimet Kartela e faqes
Titulli: Shtëpia Botuese ”Dar Alemul Kutub” për Publikim dhe Distribuim
Përshkrim i shkurtër: Është themeluar në vitin 1979 dhe për synim ka publikim e trashëgimisë islame, librave islame, shkencore dhe kulturore. Qendra e saj është në Rijad, kryeqytetin e Arabisë Saudite. Ajo gjithashtu ka edhe degët e saj të shpërndara brenda Arabisë Saudite dhe në vendet arabe.
Data e publikimit: 2011-04-30
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/341087
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Kinezisht - Anglisht - Tajlandisht - Melejalemisht - Ujgurisht - Uzbekisht - Holandisht
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top