Gënjeshtra te fëmijët - shkaqet dhe trajtimi i saj

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Gënjeshtra te fëmijët - shkaqet dhe trajtimi i saj
Gjuha: Shqip
Autori: Muhamed b. Abdullah Ed Duvejjish
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Gënjeshtra është veti e keqe dhe ligësia e saj është e njohur. Dukuria e rrenës shfaqet edhe te fëmijët dhe shumë prindër edhe pse shqetësohen nga kjo dukuri gabojnë në trajtimin e saj. Për këtë, autori sqaron tetë llojet më të njohura të gënjeshtrës te fëmijët dhe pastaj ofron shërimin e kësaj dukurie përmes dhjetë pikave të ndryshme, me një sqarim të qartë dhe gjithëpërfshirës.
Data e publikimit: 2011-04-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/341022
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Gënjeshtra te fëmijët - shkaqet dhe trajtimi i saj
282.6 KB
: Gënjeshtra te fëmijët - shkaqet dhe trajtimi i saj.pdf
2.
Gënjeshtra te fëmijët - shkaqet dhe trajtimi i saj
3.4 MB
: Gënjeshtra te fëmijët - shkaqet dhe trajtimi i saj.doc
Go to the Top