Fehim Dragusha

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Fehim Dragusha
Përshkrim i shkurtër: Fehim Dragusha: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Fakultetin e përfundoi në Universitetin e Darus Selamit në Brunei. Ai shquhet për palodhshmërinë në thirrjen e njerëzve në islam përmes ligjëratave dhe aktiviteteve të shumta por, gjithashtu është edhe përkthyes i një sërë librash nga anglishtja dhe arabishtja. Aktivitetin e tij e ka vazhduar edhe ne Zvicër ku është edhe imam në një nga xhamitë e atjeshme.
Data e publikimit: 2011-02-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/336534
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Frëngjisht - Bangladeshisht - Kinezisht - Anglisht - Tajlandisht - Vietnamisht - Melejalemisht - Ujgurisht - Kurdisht - Persisht - Rusisht - Uzbekisht - Taxhikisht - Gjermanisht - Holandisht
Go to the Top