Abdullah b. AbdulAziz El Muslih

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Abdullah b. AbdulAziz El Muslih
Përshkrim i shkurtër: Sekretari i përgjithshëm i Komitetit Botëror për Mrekullitë Shkencore në Kuran dhe Synet.
Data e publikimit: 2011-02-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/335343
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top