Jahja El Gavethani

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Jahja El Gavethani
Përshkrim i shkurtër: Doktor shkence me prejardhje nga Siria. Ai posedon ixhaze (diplomë) për leximin e dhjetë kiraeteve.
Data e publikimit: 2011-02-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/335313
Temat e ngjashme ( 0 )
Go to the Top