Komiteti i Lartë Saudit në ndihmë Bosnjës dhe Hercegovinës.

Burimet Kartela e faqes
Titulli: Komiteti i Lartë Saudit në ndihmë Bosnjës dhe Hercegovinës.
Data e publikimit: 2011-02-22
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/334730
Temat e ngjashme ( 2 )
Go to the Top