Mrekullia Kuranore - 2

Video Kartela e faqes
Titulli: Mrekullia Kuranore - 2
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Në këtë emision, hoxha i nderuar, fokusohet më tepër rreth mrekullisë gjuhësore të Kuranit duke iu dhënë përgjigje edhe disa pyetjeve rreth kësaj çështjeje dhe duke sqaruar se Kurani është mrekulli në shprehjet, stilin dhe renditjen e tij.
Gjithashtu ai flet edhe për aspektin shkencor në Kuran, kujdesit që Kurani ia ka kushtuar mendjes dhe logjikës dhe në fund sjell edhe disa nga shembujt që dëshmojnë për këtë.
Data e publikimit: 2011-01-22
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/332889
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Mrekullia Kuranore - 2
4 MB
Më shumë .. ( 1 )
Go to the Top