Abdul Aziz b. Abdil-lah b. Baz

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Abdul Aziz b. Abdil-lah b. Baz
Përshkrim i shkurtër: Mufti i Mbretërisë së Arabisë Saudite dhe Kryetar i Këshillit të Dijetarëve të Mëdhenj si dhe Kryetar i Zyrave për Hulumtime Shkencore, Fetva, Dave dhe Udhëzim.
Ka vdekur - Allahu e mëshiroftë - para agimit të ditës së enjte më: 27.01.1420 h.
Ueb sajti i Shejhut - Allahu e mëshiroftë -: http://www.binbaz.org.sa
Data e publikimit: 2011-01-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/332538
Go to the Top