Adhurimi jonë gjatë dimrit

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Adhurimi jonë gjatë dimrit
Gjuha: Shqip
Autori: Omer Berisha
Rishikim: Redaksia e uebfaqes Albislam
Botuesi: Uebfaqja ’Albislam’ - www.albislam.com
Përshkrim i shkurtër: Adhurimi gjatë dimrit i ka dhe specifikat e veta për të cilat ekzistojnë rregulla të veçanta. Ky artikull përmend disa nga këto dispozita duke filluar nga: ato që kanë të bëjnë me pastërtinë, abdesin, tejemumin, mes-hun mbi meste, ezanin, namazin dhe dispozitat lidhur me të, xhamitë dhe përfundon me përmendjen e disa lutjeve të ndryshme me rastin e ndryshimeve atmosferike.
Data e publikimit: 2011-01-13
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/332066
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Adhurimi jonë gjatë dimrit
224.4 KB
: Adhurimi jonë gjatë dimrit.pdf
2.
Adhurimi jonë gjatë dimrit
2.9 MB
: Adhurimi jonë gjatë dimrit.doc
Go to the Top