Xhumaja - Dita më e zgjedhur e javës

Librat Kartela e faqes
Titulli: Xhumaja - Dita më e zgjedhur e javës
Gjuha: Shqip
Autor: Salih El Kurdi
Përkthim: Selim Sulejmani
Përshkrim i shkurtër: Ky libërth flet për vlerën e ditës së Xhuma dhe veçoritë me të cilat Allahu i lartësuar e ka dalluar nga ditët e tjera. Gjithashtu flet edhe për shumë dispozita që kanë të bëjnë me ditën e Xhuma në përgjithësi dhe me namazin e xhumasë në veçanti.
Data e publikimit: 2010-12-14
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/329572
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Xhumaja - Dita më e zgjedhur e javës
623.8 KB
: Xhumaja - Dita më e zgjedhur e javës.pdf
Go to the Top