Mbi rrugën e të parëve tanë (Selefit)

Librat Kartela e faqes
Titulli: Mbi rrugën e të parëve tanë (Selefit)
Gjuha: Shqip
Autor: Abdul Kadër Arnauti
Përkthim: Bekr Halimi
Rishikim: Sedat Shabani
Përshkrim i shkurtër: Libërth i shkruar nga dijetari shqiptar Abdul Kadër Arnauti (Allahu e mëshiroftë) ku sqaron me fjalë të shkurtra por, të qarta akiden - besimin e gjeneratave të arta islame (Selefit) dhe metodologjinë e tyre në kuptimin e fesë. Libri përveç argumenteve nga Kurani dhe Syneti përmban edhe një mori nga fjalët më të arta të dijetarëve të Selefit.
Data e publikimit: 2010-11-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/328711
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Mbi rrugën e të parëve tanë (Selefit)
1.3 MB
: Mbi rrugën e të parëve tanë (Selefit).pdf
2.
Mbi rrugën e të parëve tanë (Selefit)
3.2 MB
: Mbi rrugën e të parëve tanë (Selefit).doc
Go to the Top