Plani dhjetëditor

Librat Kartela e faqes
Titulli: Plani dhjetëditor
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed Husejn Jakub
Përkthim: Ulvi Fejzullahu
Rishikim: Redaksia e uebfaqes Albislam
Botuesi: Uebfaqja ’Albislam’ - www.albislam.com
Përshkrim i shkurtër: Plani dhjetëditor është një libërth i edukatorit dhe dijetarit Muhamed Husejn Jakub, ku flet për vlerën e dhjetë ditëve të Dhul Hixhes dhe prezanton një program për shfrytëzimin sa më të mirë të tyre. Ky plan përmban dhjetë projekte, e ato janë: Projekti i Kuranit Fisnik, banketi për çdo namaz, projekti i dhikrit, agjërimit, haxhit dhe umres, projekti “Kanatirul Firdevs”, projekti i vëllazërisë për hir të Allahut, i lidhjes familjare, ditës së Arafatit, ditës së Bajramit dhe e përfundon librin e tij me shanse të arta që duhet çdo musliman të përfitoj prej tyre.
Data e publikimit: 2010-11-11
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/327427
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Plani dhjetëditor
398.5 KB
: Plani dhjetëditor.pdf
2.
Plani dhjetëditor
3.7 MB
: Plani dhjetëditor.doc
Go to the Top