Nënat e besimtarëve (Allahu qoftë i kënaqur me to) burim i edukimit dhe arsimimit

Audio Kartela e faqes
Titulli: Nënat e besimtarëve (Allahu qoftë i kënaqur me to) burim i edukimit dhe arsimimit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Kjo ligjëratë sqaron obligimin e çdo muslimani ndaj grave të Dërguarit të Allahut (alejhis salatu ues selam) -Nënave të besimtarëve, si dhe vlerës dhe pozitës së tyre me theks të posaçëm në atë se si ato ishin burim i edukimit dhe arsimimit, duke treguar shembuj të shumtë veçanërisht nga Aisheja (Allahu qoftë i kënaqur me të).
Data e publikimit: 2010-11-10
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/327406
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Nënat e besimtarëve (Allahu qoftë i kënaqur me to) burim i edukimit dhe arsimimit
14.1 MB
: Nënat e besimtarëve (Allahu qoftë i kënaqur me to) burim i edukimit dhe arsimimit.mp3
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top