Aisheja – Nëna e besimtarëve (Allahu qoftë i kënaqur me të)

Audio Kartela e faqes
Titulli: Aisheja – Nëna e besimtarëve (Allahu qoftë i kënaqur me të)
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar Ekrem Avdiu prezanton shkurtimisht jetën e Aishes – Nënës së besimtarëve (Allahu qoftë i kënaqur me të), pastaj flet për pozitën së saj të lartë te i Dërguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem). Gjithashtu flet edhe për ngjarjen e ‘Shpifjes - El Ifk’ dhe pastërtinë e Aishes nga kjo akuzë dhe e përfundon ligjëratën me vlerat e saj të larta me të cilat është veçuar.
Data e publikimit: 2010-11-10
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/327402
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Aisheja – Nëna e besimtarëve (Allahu qoftë i kënaqur me të)
7.7 MB
: Aisheja – Nëna e besimtarëve  (Allahu qoftë i  kënaqur me të).mp3
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top