Haxhi - vlera dhe dobitë e tij

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Haxhi - vlera dhe dobitë e tij
Gjuha: Shqip
Autori: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Sedat Islami
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Ky artikull prezanton një mori të vlerave dhe dobive të haxhit sikur që janë transmetuar në Kuranin Fisnik dhe në hadithet autentike, gjithashtu përmend disa dispozita rreth haxhit dhe nxit në shpejtimin e kryerjes së tij për atë që ka mundësi. Autori për fund përmend edhe disa nga dobitë që përfitohen në këtë dhe botën tjetër përmes kryerjes së adhurimeve të ndryshme gjatë haxhit.
Data e publikimit: 2010-10-06
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/322423
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Haxhi - vlera dhe dobitë e tij
457.7 KB
: Haxhi - vlera dhe dobitë e tij.pdf
2.
Haxhi - vlera dhe dobitë e tij
2.8 MB
: Haxhi - vlera dhe dobitë e tij.doc
Tema të ngjashme ( 5 )
Go to the Top