Vlera e Duasë (Lutjes)

Video Kartela e faqes
Titulli: Vlera e Duasë (Lutjes)
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Një Grup Hoxhallarësh
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Duaja ka pozitë të posaçme në Islam. Njeriu përmes këtij adhurimi të veçantë e shpreh nevojën dhe afërsinë ndaj Allahut të lartësuar. Ky emision flet rreth rëndësisë së duasë dhe kushteve që duhet të përmbushen për ta arritur përgjigjen dhe sqaron rastet kur preferohet duaja për agjëruesit.
Data e publikimit: 2010-09-11
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/321252
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Vlera e Duasë (Lutjes)
179.3 MB
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top