Në përmbyllje të muajit të Ramazanit

Video Kartela e faqes
Titulli: Në përmbyllje të muajit të Ramazanit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu - Enis Rama
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Ramazani po i numëron ditët e tij të fundit. Përmes këtij emisioni hoxhallarët e nderuar iu drejtohen atyre që agjëruan me mesazhin që përmban porosi, përkujtim dhe meditim rreth muajit Ramazan që tashmë po përfundon si dhe mesazhin drejtuar atyre që nuk agjëruan duke i përkujtuar me të mirat e agjërimit dhe rëndësinë e njohjes së Krijuesit.
Data e publikimit: 2010-09-11
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/321250
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Në përmbyllje të muajit të Ramazanit
201.6 MB
Tema të ngjashme ( 5 )
Go to the Top