I krishterë pyet: Çka veproni gjatë muajit të Ramazanit?

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: I krishterë pyet: Çka veproni gjatë muajit të Ramazanit?
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar, Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë –, e teksti i saj është: “Çka veproni gjatë muajit të agjërimit?”.
Data e publikimit: 2010-09-03
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/321027
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
I krishterë pyet: Çka veproni gjatë muajit të Ramazanit?
433.7 KB
: I krishterë pyet: Çka veproni gjatë muajit të Ramazanit?.pdf
2.
I krishterë pyet: Çka veproni gjatë muajit të Ramazanit?
2.2 MB
: I krishterë pyet: Çka veproni gjatë muajit të Ramazanit?.doc
Go to the Top