Mirëpërdorimi i “facebook –ut” në 10 pika

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Mirëpërdorimi i “facebook –ut” në 10 pika
Gjuha: Shqip
Autori: Abdurr-Rrahman b. Muhamed Es Sejjid
Përkthim: Irfan Tota
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Rrjeti ’El Uluke’ - www.alukah.net
Përshkrim i shkurtër: “Facebook”, është faqja e njohjes dhe lidhjeve shoqërore, e cila konsiderohet shoqëria e supozuar më e rëndësishme në internet. Ky artikull përmban këshilla dhe porosi të urta rreth mënyrës më të mirë të shfrytëzimit të pozitiviteteve dhe ruajtjes nga anët negative në të.
Data e publikimit: 2010-09-03
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/321010
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Mirëpërdorimi i “facebook –ut” në 10 pika
495.2 KB
: Mirëpërdorimi i “facebook –ut” në 10 pika.pdf
2.
Mirëpërdorimi i “facebook –ut” në 10 pika
2 MB
: Mirëpërdorimi i “facebook –ut” në 10 pika.doc
Go to the Top