Si t’i shërbejmë Islamit

Audio Kartela e faqes
Titulli: Si t’i shërbejmë Islamit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Njeriu duhet të jetë falënderues ndaj Allahut për të mirat ndaj Tij e sidomos që e ka larguar nga devijimi në udhëzim. Falënderimi dikton të jemi në shërbim të Islamit, ku me fjalë dhe vepër, do t’ua komunikojmë të tjerëve Islamin dhe mirësitë e tij. E kjo është edhe porosia e kësaj ligjërate.
Data e publikimit: 2010-08-30
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/320814
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Si t’i shërbejmë Islamit
14.1 MB
: Si t’i shërbejmë Islamit.mp3
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top