Dokumentar për Kuranin Fisnik

Video Kartela e faqes
Titulli: Dokumentar për Kuranin Fisnik
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Një Grup Hoxhallarësh
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Kurani është fjala e Allahut dhe mesazhi i Tij drejtuar njerëzimit, pa dallim kohe dhe vendi. Ky dokumentar flet rreth vlerës dhe rëndësisë së Kuranit, veçorive të tij dhe ndikimit të tij në jetën e besimtarëve. Gjithashtu prek urtësitë e zbritjes së Kuranit në muajin Ramazan dhe raportin e ndërsjellë mes Kuranit dhe agjëruesit.
Data e publikimit: 2010-08-30
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/320750
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Dokumentar për Kuranit Fisnik
218.2 MB
Më shumë .. ( 1 )
Tema të ngjashme ( 6 )
Go to the Top