Ramazani mundësi për ndryshim

Video Kartela e faqes
Titulli: Ramazani mundësi për ndryshim
Gjuha: Shqip
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë hoxha i nderuar flet për muajin e Ramazanit si mundësi ndryshimi për të gjithë pa dallim. Të mirët i shtojnë veprat e mira në të dhe me këtë fitojnë gradat e larta tek Zoti i tyre, ndërsa ata që kanë mëkate dhe kanë qenë indiferent ndaj adhurimit të Allahut e kanë shansin, më shumë se çdo herë tjetër, për t’iu kthyer Zotit të tyre të penduar dhe të vendosur për ta përmirësuar veten e tyre në mënyrë që ta fitojnë kënaqësinë e Allahut të lartësuar në këtë dhe botën tjetër.
Data e publikimit: 2010-08-19
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/320138
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Ramazani mundësi për ndryshim
371.7 MB
Tema të ngjashme ( 8 )
Go to the Top