Të drejtat e njeriut

Video Kartela e faqes
Titulli: Të drejtat e njeriut
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Të flasësh për të drejtat e njeriut është një çështje e prekshme për shkak të rëndësisë së tyre. Por, këto të drejta më tepër kanë nevojë për veprim se sa për fjalë dhe teza teorike. Prandaj në këtë emision do të njoftoheni me opinionet e hoxhës së nderuar Ekrem Avdiut dhe akademikut të njohur Pajazit Nushit rreth kësaj çështjeje.
Data e publikimit: 2010-07-19
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/316497
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht - Afarisht - Tixhrinisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Të drejtat e njeriut
277.5 MB
Go to the Top