Të drejtat bashkëshortore

Audio Kartela e faqes
Titulli: Të drejtat bashkëshortore
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ahmed Kalaja
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Në vazhdën e serisë së ligjëratave rreth ‘Artit të komunikimit’ hoxha i nderuar Ahmed Kalaja jep këshilla dhe udhëzime të shoqëruara me shembuj, të cilat çojnë drejt një familje të lumtur ku njihen dhe respektohen të drejtat bashkëshortore. Në masë të madhe këto këshilla lidhen me artin e komunikimit ndërmjet njerëzve dhe rezultojnë me lumturi dhe harmoni në familje.
Data e publikimit: 2010-07-18
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/316339
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Të drejtat bashkëshortore 1
58.4 MB
: Të drejtat bashkëshortore 1.mp3
2.
Të drejtat bashkëshortore 2
32 MB
: Të drejtat bashkëshortore 2.mp3
Më shumë .. ( 1 )
Tema të ngjashme ( 4 )
Go to the Top