Metoda praktike për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve bashkëshortore

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Metoda praktike për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve bashkëshortore
Gjuha: Shqip
Autori: Jahja b.Ibrahim El Jahja
Përkthim: Bekr Halimi
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Ky artikull shtjellon një realitet në jetën e përditshme mes bashkëshortëve dhe ofron metodë praktike për zgjidhjen e tij. Mosmarrëveshjet nëse kuptohen realisht duke iu përmbajtur rregullave të caktuara dhe duke ndërmarrë hapa të domosdoshëm, të cilat i ofron ky artikull, mund të shndërrohen në shteg të mirëkuptimit dhe harmonisë në familje.
Data e publikimit: 2010-07-05
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/314637
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Metoda praktike për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve bashkëshortore
722.8 KB
: Metoda praktike për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve bashkëshortore.pdf
2.
Metoda praktike për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve bashkëshortore
4.3 MB
: Metoda praktike për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve bashkëshortore.doc
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top