Irfan Tota

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Irfan Tota
Përshkrim i shkurtër: Irfan Tota: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Shqipëria. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik, të Medinës– Dega e Sheriatit. Njëherazi është imam në xhaminë ... dhe merret me përkthime të ndryshme.
Data e publikimit: 2010-07-05
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/314633
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Vietnamisht - Anglisht - Bangladeshisht - Kinezisht - Tajlandisht - Uzbekisht - Melejalemisht - Ujgurisht - Holandisht - Frëngjisht
Go to the Top