Një vështrim real martesës me ithtare të Librit

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Një vështrim real martesës me ithtare të Librit
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajt – e teksti i saj është: “A i lejohet një myslimani martesa me një grua krishtere apo çifute sikurse që është martuar i Dërguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)?”
Data e publikimit: 2010-07-05
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/314604
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Një vështrim real martesës me ithtare të Librit
517.8 KB
: Një vështrim real martesës me ithtare të Librit.pdf
2.
Një vështrim real martesës me ithtare të Librit
2.9 MB
: Një vështrim real martesës me ithtare të Librit.doc
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top