Lënia e namazit me xhemat në kohë të provimeve

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Lënia e namazit me xhemat në kohë të provimeve
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur Hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajt – e teksti i saj është: “A i lejohet studentit që gjatë provimeve ta lerë namazin me xhemat? Dhe cilat janë këshillat dhe porositë e juaja për ata që veprojnë kësisoj?”
Data e publikimit: 2010-07-05
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/314600
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Lënia e namazit me xhemat në kohë të provimeve
572.5 KB
: Lënia e namazit me xhemat në kohë të provimeve.pdf
2.
Lënia e namazit me xhemat në kohë të provimeve
3 MB
: Lënia e namazit me xhemat në kohë të provimeve.doc
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top