Ejani në shpëtim!

Librat Kartela e faqes
Titulli: Ejani në shpëtim!
Gjuha: Shqip
Autor: Eroll Nesimi
Rishikim: Ekrem Avdiu
Përshkrim i shkurtër: “Duke pasur parasysh rëndësinë e praktikimit të mësimeve islame, të cilave pas besimit, me vlerë dhe rëndësi iu paraprinë namazi, na imponohet që të jemi të mobilizuar në sqarimin e këtyre mësimeve si nga këndi i ndriçimit të vlerës së secilit prej tyre, ashtu edhe në shpjegimin praktik se si duhet të kryhet cilido. Prandaj ju ofrojmë këtë udhëzues të ilustruar për mësimin e namazit dhe gabimet që bëhen në të.”
Data e publikimit: 2010-07-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/314443
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Ejani në shpëtim!
699.9 KB
: Ejani në shpëtim!.pdf
2.
Ejani në shpëtim! - version i shkurtuar
1.4 MB
: Ejani në shpëtim! - version i shkurtuar.pdf
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top