Shoqëria në Islam

Video Kartela e faqes
Titulli: Shoqëria në Islam
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Një Grup Hoxhallarësh
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Video material që përmban nxitjen për shoqëri të mirë dhe tërheqjen e vërejtjes nga shoqëria e keqe përmes fjalëve të cilat prekin ndërgjegjen e çdokujt.
Data e publikimit: 2010-06-29
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/313725
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Shoqëria në Islam
33.7 MB
Go to the Top