O kërkues i së mirës, eja!

Video Kartela e faqes
Titulli: O kërkues i së mirës, eja!
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Një Grup Hoxhallarësh
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Numërimi mbrapa ka filluar për sa i përket Ramazanit, andaj:
Si të përgatitemi për takim e tij?
Cili duhet të jetë qëllimi ynë në të?
Si të arrihen vlerat dhe begatitë e tij?
Data e publikimit: 2010-06-29
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/313717
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
O kërkues i së mirës, eja!
31.8 MB
Tema të ngjashme ( 9 )
Go to the Top