Rinia mes emocioneve dhe urtësisë

Audio Kartela e faqes
Titulli: Rinia mes emocioneve dhe urtësisë
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Nevoja për t’i shikuar çështjet me urtësi është domosdoshmëri, e sidomos për të rinjtë. Në këtë ligjëratë do të gjejmë përgjigje rreth asaj se si të baraspeshojmë mes urtësisë dhe emocioneve në dritën e shembujve nga gjeneratat e para duke ia shtuar edhe dëmet e nxitimit të pamenduar.
Data e publikimit: 2010-06-27
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/313623
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Rinia mes emocioneve dhe urtësisë
14.5 MB
: Rinia mes emocioneve dhe urtësisë.mp3
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top