Rinia e shëndoshë sjell ardhmëri të shëndoshë

Video Kartela e faqes
Titulli: Rinia e shëndoshë sjell ardhmëri të shëndoshë
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Bekr Halimi - Ekrem Avdiu
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Kjo tribunë diskuton disa nga çështjet e rëndësishme të cilat lidhen me rininë dhe të ardhmen e saj. Pjesa e parë e kësaj tribune ka për qëllim të nxis rininë drejt dijes dhe sqaron rëndësinë e saj në Islam, ndërsa pjesa e dytë ka të bëjë me aspektin e etikës dhe moralit. E krejt kjo me qëllim që të sigurohet një rini e shëndoshë e cila do të nënkuptonte një ardhmëri të shëndoshë me lejen e Allahut.
Data e publikimit: 2010-06-27
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/313617
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Rinia e shëndoshë sjell ardhmëri të shëndoshë
560.7 MB
Go to the Top