Dëshiroj të pendohem, por...!

Librat Kartela e faqes
Titulli: Dëshiroj të pendohem, por...!
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Ekrem Avdiu
Rishikim: Umer Musa
Përshkrim i shkurtër: Dëshiroj të pendohem, por... : Ky libërth përmban një parathënie rreth rrezikut të përçmimit të mëkateve, pastaj një koment të shkurtër rreth kushteve të pendimit – Teubes dhe disa udhëzime për shërim të shpirtrave. Libërthi përfundon me disa fetva për të penduarit, të mbështetura në argumentet e Kuranit dhe Sunetit dhe fjalët e Dijetarëve.
Data e publikimit: 2010-05-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/306587
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Dëshiroj të pendohem, por...!
372.3 KB
: Dëshiroj të pendohem, por...!.pdf
2.
Dëshiroj të pendohem, por...!
3.4 MB
: Dëshiroj të pendohem, por...!.doc
Go to the Top