Etika Islame

Librat Kartela e faqes
Titulli: Etika Islame
Gjuha: Shqip
Autor: AbdulHamid b. Abdurr-Rrahman Es Suhejbani
Përkthim: Ferid Selimi
Rishikim: Umer Musa
Botuesi: Shtëpia Botuese ’Ibn Huzejme’ - Uebfaqja e ’Broshurat Islame’ - www.ktibat.com
Përshkrim i shkurtër: Ky është një libër përmbledhës që përmban një varg rregullash për të cilat ka nevojë muslimani gjatë jetës së tij të përditshme. Këtë libër ia paraqes si këshillë umetit: Mësim për të paditurin, përkujtim për harrestarin dhe vërej-tje për shpërfillësin e këtyre rregullave.
Ky libër është këshillë për besimtarin, që të jetojë me udhëzimet e Pejgamberit (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)
Data e publikimit: 2010-05-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/306584
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Etika Islame
503.7 KB
: Etika Islame.pdf
2.
Etika Islame
4.4 MB
: Etika Islame.doc
Go to the Top