Përulja në namaz

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Përulja në namaz
Gjuha: Shqip
Autori: AbdulKajjum Es Suhejbani
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Uebfaqja ’Klubikulturor’ - www.klubikulturor.com
Përshkrim i shkurtër: Porosia e fundit e Pejgamberit (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) ishte për namazin dhe kjo mjafton për të treguar rëndësinë që ka namazi në jetën e besimtarit. Mirëpo, namazi nuk merr kuptimin e tij të duhur gjersa të mos realizohet përulja e plotë në të. E përmes këtij artikullit autori përmend botëkuptimin e përuljes në namaz dhe sjell një mori shkaqesh që ndihmojnë në realizimin e saj.
Data e publikimit: 2010-05-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/306579
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Përulja në namaz
189.3 KB
: Përulja në namaz.pdf
2.
Përulja në namaz
2.6 MB
: Përulja në namaz.doc
Tema të ngjashme ( 5 )
Go to the Top