Xhamia e parë të cilën e ndërtoi Pejgamberi ( sal-lAllahu alejhi ue sel-lem )

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Xhamia e parë të cilën e ndërtoi Pejgamberi ( sal-lAllahu alejhi ue sel-lem )
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e mëshiroftë – e teksti i saj është: “Sa ishte sipërfaqja e xhamisë së parë të cilën e ndërtoi Pejgamberi (lavdërimi dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të!)? Dhe a kishte mihrab? Mundësisht të shoqërohet përgjigja me argumente.”
Data e publikimit: 2010-05-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/306569
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Xhamia e parë të cilën e ndërtoi Pejgamberi ( sal-lAllahu alejhi ue sel-lem )
164.4 KB
: Xhamia e parë të cilën e ndërtoi Pejgamberi ( sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ).pdf
2.
Xhamia e parë të cilën e ndërtoi Pejgamberi ( sal-lAllahu alejhi ue sel-lem )
2.7 MB
: Xhamia e parë të cilën e ndërtoi Pejgamberi ( sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ).doc
Go to the Top