Qëndrimi ynë ndaj përqeshjes së Pejgamberit ( sal-lAllahu alejhi ue sel-lem )

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Qëndrimi ynë ndaj përqeshjes së Pejgamberit ( sal-lAllahu alejhi ue sel-lem )
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e mëshiroftë – e teksti i saj është: “Të gjithë ne kemi dëgjuar për atë që vepruan perëndimorët kur përqeshën Pejgamberin (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) dhe e përbuzën atë, por cili duhet të jetë qëndrimi ynë për këtë? Dhe si ta mbrojmë të Dërguarin e Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)?”
Data e publikimit: 2010-05-23
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/306567
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Qëndrimi ynë ndaj përqeshjes së Pejgamberit ( sal-lAllahu alejhi ue sel-lem )
237.7 KB
: Qëndrimi ynë ndaj përqeshjes së Pejgamberit ( sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ).pdf
2.
Qëndrimi ynë ndaj përqeshjes së Pejgamberit ( sal-lAllahu alejhi ue sel-lem )
3.3 MB
: Qëndrimi ynë ndaj përqeshjes së Pejgamberit ( sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ).doc
Go to the Top