Obligimi i muslimanit ndaj të Dërguarit të Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)

Audio Kartela e faqes
Titulli: Obligimi i muslimanit ndaj të Dërguarit të Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Përmes kësaj ligjërate hoxha i nderuar sqaron obligimin e muslimanëve ndaj të Dërguarit të Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) dhe se çka duhet të veprojnë ata për të shprehur dashurinë, lojalitetin dhe përkrahjen ndaj tij.
Data e publikimit: 2010-03-30
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/288093
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Obligimi i myslimanit ndaj të Dërguarit të Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem)
18.3 MB
: Obligimi i myslimanit ndaj të Dërguarit të Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem).mp3
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top