Sjellja e te Dërguarit te Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) ndaj jomuslimaneve

Video Kartela e faqes
Titulli: Sjellja e te Dërguarit te Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) ndaj jomuslimaneve
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Jo të gjithë ata që na rrethojnë pajtohen me ne në çdo gjë, kështu është edhe në çështjen e besimit ku shumë njerëz nuk janë mysliman. Për këtë kemi nevojë të dimë si e jetësonte Muhamedi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) misionin e tij që t’ua ofronte fjalën e Allahun të gjithëve? Si sillej ndaj tyre edhe atëherë, kur e shpërfillnin, refuzonin apo silleshin armiqësisht ndaj tij duke i shkaktuar mundime? Këto dhe të tjera gjëra interesante i gjeni në këtë ligjëratë tërheqëse.
Data e publikimit: 2010-03-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/287991
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Sjellja e te Dërguarit te Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) ndaj jomuslimaneve
178.1 MB
Më shumë .. ( 3 )
Tema të ngjashme ( 10 )
Go to the Top