Dashuria e te Dërguarit te Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) ndaj muslimaneve

Video Kartela e faqes
Titulli: Dashuria e te Dërguarit te Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) ndaj muslimaneve
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Në të vërtetë Allahu i lartësuar e ka përshkruar të dërguarin e Vet në Kuranin famëlartë si mëshirë për tërë krijesat. Por, në mënyrë të veçantë e ka përshkruar se ai është “Reufun Rahim” i butë, i ndjeshëm dhe i mëshirshëm ndaj besimtarëve. Përmes kësaj ligjërate hoxha i nderuar tregon për mënyrën se si Muhamedi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) e shprehte dhembjen, dashurinë dhe mëshirën ndaj umetit të tij – myslimanëve të cilët i besuan dhe e pasuan qoftë edhe me mangësi.
Data e publikimit: 2010-03-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/287989
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Dashuria e te Dërguarit te Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) ndaj muslimaneve
177.2 MB
Më shumë .. ( 1 )
Tema të ngjashme ( 14 )
Go to the Top