Sjellja e te Dërguarit te Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) me të hendikepuarit

Video Kartela e faqes
Titulli: Sjellja e te Dërguarit te Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) me të hendikepuarit
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Kjo ligjëratë është e rëndësishme duke pas parasysh që shtjellon një kategori të veçantë të njerëzve, mënyrën se si i Dërguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) sillej me ta. Nëpërmjet kësaj do ta kuptojmë edhe teorinë islame dhe udhëzimet në përgjithësi se si duhet të trajtohet kjo kategori e njerëzve në shoqëri. Fjala është për njerëzit me aftësi të kufizuara dhe nevoja të veçanta.
Data e publikimit: 2010-03-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/287987
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Sjellja e te Dërguarit te Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) me të hendikepuarit
157.7 MB
Më shumë .. ( 3 )
Tema të ngjashme ( 10 )
Go to the Top