Sjellja e te Dërguarit te Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) me të moshuarit

Video Kartela e faqes
Titulli: Sjellja e te Dërguarit te Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) me të moshuarit
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Të moshuarit janë kategori që përvoja e tyre sigurisht pasuron spektrin e shoqërisë por, ata fizikisht kanë nevojë për më tepër përkujdesje, respekt dhe dashuri. Si e bënte këtë në mënyrën më të mirë Muhamedi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) në mënyrën më të mirë praktikisht dhe si ka kërkuar prej neve në fjalët dhe udhëzimet e tija që edhe ne ta praktikojmë një gjë të tillë? Ta ndjekim ligjëratën.
Data e publikimit: 2010-03-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/287985
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Sjellja e te Dërguarit te Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) me të moshuarit
171 MB
Më shumë .. ( 3 )
Tema të ngjashme ( 10 )
Go to the Top