I Dërguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) i lironte robërit [ I ]

Video Kartela e faqes
Titulli: I Dërguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) i lironte robërit [ I ]
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Liria është e drejta themelore e njeriut. Një ngjarje interesante shënoi fillimin e zmbrapsjes së skllavërisë që në çastet e para të lindjes së Muhamedit (sal-lAllahu alejhi ve sel-lem) Si u zhvillua kjo ngjarje dhe si e pohoi Islami këtë drejtë themelore të njeriut do ta ndiqni përmes pjesës së parë të kësaj ligjërate.
Data e publikimit: 2010-03-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/287981
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Sevahilisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
I Dërguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) i lironte robërit [ I ]
181.9 MB
Më shumë .. ( 1 )
Tema të ngjashme ( 13 )
Go to the Top