Si sillej i Dërguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) me kundërshtarët e tij

Video Kartela e faqes
Titulli: Si sillej i Dërguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) me kundërshtarët e tij
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Është e lehtë të jesh i sjellshëm dhe i virtytshëm me ata që mendojnë sikurse ti, me ata të cilët të kuptojnë dhe i kupton megjithatë madhështia e një personaliteti vjen në shprehje kur ai person është i virtytshëm edhe me ata që e kundërshtojnë dhe nuk mendojnë sikurse ai. Shembuj të shumtë të virtyteve profetike e jetësojnë këtë porosi ku dhe hoxha i nderuar në këtë ligjëratë do t’i përmend disa prej tyre.
Data e publikimit: 2010-03-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/287979
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Si sillej i Dërguari i Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) me kundërshtarët e tij
168.8 MB
Tema të ngjashme ( 13 )
Go to the Top