Sjellja e të Dërguarit të Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) me fëmijët

Video Kartela e faqes
Titulli: Sjellja e të Dërguarit të Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) me fëmijët
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Përmes kësaj ligjërate hoxha i nderuar tregon secilat ishin virtytet e Pejgamberit (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) kur komunikonte me kategorinë shumë specifike të shoqërisë -fëmijët. Si i trajtonte ata dhe si sillej me ta.
Data e publikimit: 2010-03-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/287977
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Sjellja e të Dërguarit të Allahut (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) me fëmijët
160.4 MB
Më shumë .. ( 3 )
Tema të ngjashme ( 5 )
Go to the Top