Atje ku burojnë virtytet

Video Kartela e faqes
Titulli: Atje ku burojnë virtytet
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ekrem Avdiu
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Nevoja jonë është shumë e madhe që të njoftohemi për së afërmi me virtytet e vërteta dhe të larta. Të hulumtojmë mu në vendin ku burojnë virtytet më të mira dhe më mahnitëse të cilat i ka dëshmuar historia e njerëzimit.
Në të vërtetë burim i virtyteve është i zgjedhuri i Allahut dhe bartësi i misionit përfundimtar Muhammedi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem), ku jeta, veprimtaria dhe personaliteti i tij vazhdojnë të jenë inspirim për sjellje të mirë dhe ndershmëri për të gjitha gjeneratat.
Në materialin në vijim do të gjeni sqarimin e bukur dhe të hollësishëm të hoxhes së nderuar.
Data e publikimit: 2010-03-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/287975
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Atje ku burojnë virtytet
214.8 MB
Go to the Top