Qëndrimet e profetit Muhamed gjatë thirrjes

Librat Kartela e faqes
Titulli: Qëndrimet e profetit Muhamed gjatë thirrjes
Gjuha: Shqip
Autor: Seid b. Ali b. Vehf El Kahtani
Përkthim: Sedat Islami
Rishikim: Almedin Ejupi
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Libri që keni para duarsh është një shkresë përmbledhëse rreth qëndrimeve të Profetit Muhamed ﷺ gjatë thirrjes në rrugën e Allahut ose në davet.
Data e publikimit: 2018-09-03
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2827590
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Qëndrimet e profetit Muhamed gjatë thirrjes
819.5 KB
: Qëndrimet e profetit Muhamed gjatë thirrjes.pdf
2.
Qëndrimet e profetit Muhamed gjatë thirrjes
7.5 MB
: Qëndrimet e profetit Muhamed gjatë thirrjes.docx
Go to the Top