A e keni zbuluar bukurinë e tij të vërtetë?

Librat Kartela e faqes
Titulli: A e keni zbuluar bukurinë e tij të vërtetë?
Gjuha: Shqip
Autor: Naxhi b. Ibrahim El Arfexh
Përkthim: Sedat Islami
Rishikim: Almedin Ejupi
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ky libër ofron aspekte të ndriçuara dhe shembuj të përzgjedhur të bukurisë, gjithëpërfshirjes, thjeshtësisë, tolerancës, madhështisë dhe shkëlqimit të Islamit. Ndaj të ftoj ta lexosh këtë libër me sinqeritet, objektivizëm dhe mendje të hapur, me qëllim të zbardhjes së të vërtetës përkitazi me këtë fe madhështore.
Data e publikimit: 2018-03-20
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2826928
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
A e keni zbuluar bukurinë e tij të vërtetë
1000.3 KB
: A e keni zbuluar bukurinë e tij të vërtetë.pdf
2.
A e keni zbuluar bukurinë e tij të vërtetë
7.5 MB
: A e keni zbuluar bukurinë e tij të vërtetë.docx
Go to the Top